Ahududu, ormanın çileği



Ahududu, ahudududan lezzetli bir meyveden çok daha fazlasıdır, bu Seo uzmanı nedenle bu makalede, tüm faydalarını ve onu almanın yollarını tanımlamak istiyoruz.

Ahududu, ormanın çileği
1 Ahududu türleri
2 Beslenme bilgisi (100 g başına)
Ahududu 3 Özellikleri
4 hazırlıklar ve uygulamalar ahududu ve yaprakları tabanlı.
5 merak
Ahududu, Rubus idaeus L., ahududu meyvesidir ve Rosaceae familyasına Seo hizmeti aittir.
Üreme ve direnç için büyük bir kapasiteye sahip olduğu ve Kuzey Asya ve Doğu Avrupa'ya özgü olduğu için büyümesi çok kolay bir bitkidir.
Onları tüketmek için en iyi zaman Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarıdır.
Ahududu türleri
Şu anda piyasada bulunan ahududu çeşitleri, Avrupa'da bulunan kırmızı meyvelerin, kırmızı ve siyah türlerin ve Kuzey Amerika'nın çeşitlerinin bulunduğu yabani ağaçlardan gelmektedir:

Rubus strigosus (yabani ahududu).
Batı Rubus (siyah ahududu).
Rubus neglectus (mor ahududu).
Beslenme bilgisi (100 g başına)
Kalori: 39.
Yağ: 0.5 g.
Karbonhidratlar: 8 g.
Proteinler: 0.7 g.
Kolesterol: 0 mg.
Potasyum: 220 mg.
Sodyum: 0 mg.
Kalsiyum: 41 mg.
Elyaf: 7.4 g.
C Vitamini: 25 mg.
Ahududu özellikleri
Remineralize edici etki. Fiziksel ve entelektüel zayıflık ve zayıflığın üstesinden gelmeye yardımcı olur.
Folik asit sağladığı için hamile kadınlar ve bebekler için şiddetle tavsiye edilir (B9)
Görme keskinliğini artırmaya ve göz hastalıklarını önlemeye yardımcı olur (A vitamini sağlar). Ayrıca, savunmayı güçlendirir ve bu da birçok bulaşıcı hastalığın önlenmesine neden olabilir.
Antirust. C vitamini katkınız sayesinde
Ahududu, idrar söktürücü bir etkiye sahiptir. Böbreğin normal işleyişini düzenler, böbrek taşı ve kolik oluşumunu engeller.
Laksatif. Düzensiz ve ağrılı bağırsak tahliyesini kolaylaştırır.
Emenagogo. Düzensiz ve sancılı adet akışını normalleştirir.
Tonik. Gözler, göğüsler gibi cildi ve bedensel organları güçlendirir ve onarır.
Antiinflamatorio. Boğaz iltihapları için gargaralarda çok ağrılı ve yutmayı etkileyebilecek şekilde tavsiye edilir. Ayrıca iç preparatlarda, bronşit, sistit, stomatit iltihabı azaltarak ...
Aromalı. Ahududu, özellikle çocuklara yönelik olan şurupların organoleptik özelliklerini geliştirir.
Ahududu ve yapraklarına dayalı müstahzarlar ve uygulamalar.
Frutos. Meyveleri en uygun olgunluk noktasında yiyin. Asteni için belirtilmiştir.
Gargaralar. 10 dakika boyunca 50 g yaprak kaynatın. Anjin iltihabı ve dış ağızdan etkilenmeyi azaltır.
İnfüzyon. Kaynayan suyun litresi başına 20 gr yaprak. Günde 2 kez al. Savaş kabızlıktır ve böbreğin normal işleyişini uyarır.
Kaynatma. Su litresi başına 40 gr yaprak. Dönemin tarihinden bir hafta önce günde 2 bardak almanız önerilir.
Poultices. Sütte pişirilmiş ahududu yapraklarından. Kümesleri sıcakken uygulayın ve yarım saat bekleyin. Ağrılı ve gevşek göğüsler için etkilidir.
Meraklısına
Kurumsal seo Ahududu, bazı ilaçların tadını geliştirmek için ilaç endüstrisinde her şeyden önce kullanılmaktadır.

Ayrıca reçel yapımında şekerlemeler için kullanılır.

Yerleştirildiği konteynere göre renklerini kaybedebilirler çünkü orijinal parlak kırmızılarından sorumlu pigmentler, belirli alüminyum, kalay veya demir kaplarda bulunan metal iyonları ile temas ettiğinde menekşe veya mavimsi olurlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Farklı Diz Bağları nelerdir?

Kalifa Nedir?

Kamu Politikası Analizi Nedir?