Gözleme veya krep tarifi, tatlı ve tuzlu



Krep veya krepler için reçete, tatlı ya da tuzlu bir dolgu ile hazırlayabileceğimiz lezzetli bir yemektir. biz onu seviyoruz Arjantin'de dulce de leche ile dolu krepler Seo uzmanı çok tipik.

Gözleme veya krep tarifi, tatlı ve tuzlu
1 Krep veya krep
2 Krep veya krep tarifi
3 Doldurma krep veya tuzlu krep
4 tatlı krep
Krep veya krep
Los panqueques o crepes son unas tortitas finas y cubiertas de nata, mermelada, chocolate, dulce de leche…

Pero también los podemos hacer salados y  se convierten en un primer plato ideal e incluso en un magnifico aperitivo frío, ya que pueden Seo hizmeti aguantar perfectamente un par de días en la nevera y también podemos, si hemos hecho muchos, congelarlos.



Kurumsal Seo Receta de panqueques o crepes
Te ofrecemos la receta para hacer la base de los panqueques o crepes y también un relleno dulce (con dulce de leche) y otro salado (con bechamel y salmón ahumado) para que puedas elegir el que prefieras.

Ingredientes para la masa:

2 huevos.
5 cucharadas de harina.
2 vasos pequeños de leche (puede ser vegetal).
1 trocito de mantequilla.
Sal al gusto.
Preparación de la receta de panqueques o crepes:

Batimos y salamos los huevos.
Añadimos un vasito de leche y seguimos batiendo.
Altın rengi yumuşak bir macun elde edene kadar azar azar dört yemek kaşığı un ekliyoruz. Onları oluşmasını önlemek için r emiciyi durdurmuyoruz
Yarım saat bekletin.
Bir yapışmaz tava tereyağı ile tereyağı yağıyoruz
Ve biz de çok ince bir tabaka olan ancak kırılmadan onu çevirebilmek için gerekli tutarlılığa sahip olacak şekilde kaşık hamurları ekliyoruz.
Her iki tarafta da dua ediyoruz.
Hamur bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Bütün krepler yapıldıktan sonra, seçilen dolgu yapılmalıdır.
Doldurulmuş rulo veya iki kez katlanmış servis yapın.
Doldurulmuş krep veya tuzlu krep
maddeler:

2 tıknaz pırasa ve doldurma için yıkanır.
Bir parça somon füme.
Bir tutam hindistan cevizi.
Tatmak için tuz.
Krep veya tuzlu krep için reçete hazırlanması

Bir çorba kaşığı tereyağı eriterek, bir çorba kaşığı un ekleyin, karıştırın ve küçük bir bardak süt, küçük bir hindistan cevizi ekleyin ve beyaz bir macun ve cremeso elde etmek için karıştırın.
Biraz tereyağ ile kıyılmış kıyılmış pırasaları yumuşatıyoruz.
Altın olduklarında somon ve Beşamel ekleyin. Krep için tuzlu dolumumuz şimdi hazır.
Bu karışımı "kreplerin" her birine koyuyoruz ve tuzlu kreplerle tüketmeye hazırız.
Tatlı krep
Krep veya tatlı krepler aynı şekilde ve tuzlu olanlarla aynı içeriklerle hazırlanır. Sadece dolguyu değiştirin. Öyleyse, eğer lezzetli bir tatlı yapmak istiyorsanız, ev yapımı sütlü şekerleme için bu tarifi peyniri ve somon ile bechamel yerine koymak zorundasınız.

Reçel, bal veya eritilmiş çikolata da kullanabilirsiniz. Çizgiyi korumak istiyorsanız, yemek krem ​​veya dondurma (bir diyette değilseniz) veya taze meyve ile eşlik edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Farklı Diz Bağları nelerdir?

Kalifa Nedir?

Kamu Politikası Analizi Nedir?