Gözleme veya krep tarifi, tatlı ve tuzlu
Krep veya krepler için
reçete, tatlı ya da tuzlu bir dolgu ile hazırlayabileceğimiz lezzetli bir
yemektir. biz onu seviyoruz Arjantin'de dulce de leche ile dolu krepler Seo uzmanı çok tipik.
Gözleme veya krep tarifi,
tatlı ve tuzlu
1 Krep veya krep
2 Krep veya krep tarifi
3 Doldurma krep veya tuzlu
krep
4 tatlı krep
Krep veya krep
Los panqueques o crepes son
unas tortitas finas y cubiertas de nata, mermelada, chocolate, dulce de leche…
Pero también los podemos
hacer salados y se convierten en un
primer plato ideal e incluso en un magnifico aperitivo frío, ya que pueden Seo hizmeti aguantar perfectamente un par de días en la
nevera y también podemos, si hemos hecho muchos, congelarlos.
Kurumsal Seo Receta de panqueques o
crepes
Te ofrecemos la receta para
hacer la base de los panqueques o crepes y también un relleno dulce (con dulce
de leche) y otro salado (con bechamel y salmón ahumado) para que puedas elegir
el que prefieras.
Ingredientes para la masa:
2 huevos.
5 cucharadas de harina.
2 vasos pequeños de leche
(puede ser vegetal).
1 trocito de mantequilla.
Sal al gusto.
Preparación de la receta de
panqueques o crepes:
Batimos y salamos los huevos.
Añadimos un vasito de leche y
seguimos batiendo.
Altın rengi yumuşak bir macun
elde edene kadar azar azar dört yemek kaşığı un ekliyoruz. Onları oluşmasını
önlemek için r emiciyi durdurmuyoruz
Yarım saat bekletin.
Bir yapışmaz tava tereyağı
ile tereyağı yağıyoruz
Ve biz de çok ince bir tabaka
olan ancak kırılmadan onu çevirebilmek için gerekli tutarlılığa sahip olacak
şekilde kaşık hamurları ekliyoruz.
Her iki tarafta da dua
ediyoruz.
Hamur bitene kadar işlemi
tekrarlayın.
Bütün krepler yapıldıktan
sonra, seçilen dolgu yapılmalıdır.
Doldurulmuş rulo veya iki kez
katlanmış servis yapın.
Doldurulmuş krep veya tuzlu
krep
maddeler:
2 tıknaz pırasa ve doldurma
için yıkanır.
Bir parça somon füme.
Bir tutam hindistan cevizi.
Tatmak için tuz.
Krep veya tuzlu krep için
reçete hazırlanması
Bir çorba kaşığı tereyağı
eriterek, bir çorba kaşığı un ekleyin, karıştırın ve küçük bir bardak süt,
küçük bir hindistan cevizi ekleyin ve beyaz bir macun ve cremeso elde etmek
için karıştırın.
Biraz tereyağ ile kıyılmış
kıyılmış pırasaları yumuşatıyoruz.
Altın olduklarında somon ve
Beşamel ekleyin. Krep için tuzlu dolumumuz şimdi hazır.
Bu karışımı
"kreplerin" her birine koyuyoruz ve tuzlu kreplerle tüketmeye
hazırız.
Tatlı krep
Krep veya tatlı krepler aynı
şekilde ve tuzlu olanlarla aynı içeriklerle hazırlanır. Sadece dolguyu değiştirin.
Öyleyse, eğer lezzetli bir tatlı yapmak istiyorsanız, ev yapımı sütlü şekerleme
için bu tarifi peyniri ve somon ile bechamel yerine koymak zorundasınız.
Reçel, bal veya eritilmiş
çikolata da kullanabilirsiniz. Çizgiyi korumak istiyorsanız, yemek krem veya
dondurma (bir diyette değilseniz) veya taze meyve ile eşlik edin.
Yorumlar
Yorum Gönder